Онлайн заработок, создание и монетизация сайтов, веб-разработка, SEO и SMO продвижение, фриланс, партнерки, полезные сервисы вебмастерам, блоггинг.

Wordpress шаблоны
Wordpress шаблоны
Главная » Новости » Новости интернета » Wellcrypto допоможе новачку без знань обрати криптовалютну біржу

Wellcrypto допоможе обрати криптовалютну біржу новачку

криптовалютаОнлайн торгівля криптовалютою буквально за декілька років набула чималої популярності у всьому світі. Серед трейдерів є і прості студенти, і бізнесмени, що прагнуть збільшити свій капітал.

Торгують криптовалютами на біржах, яких зараз безліч в мережі. Ось, наприклад, невеликий список https://wellcrypto.io/ru/crypto-exchange/ найбільш популярних з них. Вони представляють собою онлайн платформи, на яких відбувається купівля-продаж криптовалюти. Окрім цього, біржі надають додаткові послуги своїм користувачам:

  • Зберігання монет в онлайн гаманці.
  • Нарахування прибутку за стейкінг, тобто замороження певної суми монет на власному рахунку.
  • Обмін одних монет на інші.
  • Купівля монет в обмін на фіатні гроші.
  • Показ актуальних цін на криптовалюти, які вони пропонують.

Зараз в інтернеті можна знайти велику кількість криптовплютних бірж, і кожна з них запрошує до себе нових користувачів. Якщо ви тільки в пошуку, зверніть увагу на критерії, які повинен мати надійний проект:

  1. Зручність для користувача. Вам повинно бути комфортно працювати і платити саме тією валютою, що вам зручна. Наприклад, гривня. Інформація про цю можливість має бути в загальному доступі на сайті біржі.
  2. Захист активів. Багато бірж знаходять шляхи захисту активів користувачів. Це може бути, наприклад, страхування або якісь технічні особливості на кшталт зберігання коштів на холодних гаманцях, як це роблять в біржі Kraken https://wellcrypto.io/ru/broker/kraken/ — про методи захисту крипти варто дізнатися завчасно.
  3. Комісія. Насправді комісія значно відрізняється на різних платформах. Але не варто обирати за найнижчим відсотком. Адже вища комісія може означати страхування активів і більшу надійність.
  4. Різноманіття монет. Звичайно, біткоїн є всюди, а от більш рідкісну монету треба буде пошукати.
  5. Цікаві матеріали. Новачку зазвичай важко розібратися в світі криптовалют і торгів. Важливо, щоб онлайн платформа, на якій зареєстрований новачок, надавала доступ до різноманітних навчальних матеріалів.

Wellcrypto

Wellcrypto — ваш провідник в світ крипти

Якщо вам важко самостійно розібратися в різноманітті крипти, бірж та термінів, приєднуйтесь до проекту Wellcrypto https://wellcrypto.io/ru/ — це інформаційний ресурс, що допомагає новачкам та професіоналам аргументовано обрати біржу чи обмінник для отримання максимальної вигоди. Фахівці проекту надають користувачам змістовну професійну аналітику та огляди провідних криптобірж.

Заробляти на крипті може кожен. Але витрачати час, щоб ґрунтовно розібратися в безкінечному потоці інформації, можуть не всі. Якщо ви хочете отримати максимум корисної інформації в одному місці, ресурс Wellcrypto був створений саме для вас. В головному меню знайдете такі напрями роботи сайту:

  • Обмінники: моніторинг, напрямки обміну, рейтинг.
  • Вибір криптобіржі серед регульованих або для новачків.
  • Майнінг.
  • Інформація по криптовалютам.

Аналітика, огляди, порівняльні характеристики зроблять ваш вибір простим і свідомим.

15.06.22

Категории: Новости интернета.

Теги: ,

Добавить комментарий

Ваш e-mail не публикуется. Обязательные поля помечены *
Если вы комментируете впервые, то текст будет отправлен на модерацию.