Онлайн заработок, создание и монетизация сайтов, веб-разработка, SEO и SMO продвижение, фриланс, партнерки, полезные сервисы вебмастерам, блоггинг.

Wordpress шаблоны
Главная » Новости » Новости интернета » Знайди своє місце у світі інтернет-інвестування

Знайди своє місце у світі інтернет-інвестування

Високодохідні інвестиційні програми, або хайпи (HYIP) не потребують великих грошей. Аби взяти в них участь, достатньо мати електронний гаманець і суму, що є еквівалентною приблизно 1 $. Отже, хайп-проєкти дозволяють оперувати мізерними коштами, тому мають велику цінність, адже за допомогою кількох гривень можна перевірити, чи реально заробити дивіденди. Загалом багато людей ставляться до хайпів як до лотереї, і це, напевно, правильний підхід.

інтернет-інвестування

Загальна інформація

Хайп працює за принципом фінансової піраміди, тобто передбачає, що серед інвесторів є ті, що отримують дохід, і ті, що програють. Ризик людей не зупиняє, адже дуже велике бажання здобути гроші без зайвих зусиль. Як створити такий хайп-проєкт, ви дізнаєтесь за посиланням chyip.com/ua/.

У кожному HYIP є не лише інвестори, які формують загальну касу з метою отримання дивідендів, а й адміністратори. Саме останні створюють хайп-проєкти та своїми діями відповідають за їхню функціональність. Вони мають доступ до каси, але здебільшого ці кошти варто спрямувати на розвиток проєкту й виплати дивідендів. Зиск адміністратора полягає в тому, що він отримує відрахування за проведені транзакції. Чим довше проєкт працює, тим вищим буде пасивний дохід його засновника.

На які нюанси треба звернути увагу

Звичайно, існують особи, які роблять хайп заради того, щоб набирати грошей та зникнути з інтернет-простору. Саме тому більшість інвесторів не готові одразу інвестувати великі суми, отже, користуються мінімальними депозитами. Але для адміна є вигідними створення чесного HYIP та налагодження зворотного зв’язку з інвесторами. Від цього залежить репутація й подальші перспективи.

Для успішного хайп-проєкту потрібно поквапитися з технічними питаннями, зокрема:

  • створити унікальний сайт зі зрозумілим інтерфейсом;
  • прописати скрипт або купити готовий;
  • налагодити виплати.

Що стосується останнього, то необхідно, створюючи хайп, інтегрувати з сайтом електроні гаманці й налаштувати взаємодію з максимальною кількістю платіжних систем. У такий спосіб ви охопите більшість цільової аудиторії для проєкту. Формуючи систему виплат, ви можете вибрати три режими:

  • ручний;
  • автоматичний;
  • «інстант».

Перший тип передбачає, що переведення грошей вам належить робити самостійно. З одного боку, це затримує виплати інвесторам, займає багато часу в адміна, адже користувачів може бути 1000 й більше, і кожному потрібні гроші. З іншого боку, такий спосіб дає змогу контролювати касу.

інтернет-інвестування

Цього неможливо робити у форматі автоматичних виплат. Коли вибираєте його, гроші на гаманець інвестора переходять одразу після їхнього нарахування. Але в такий спосіб є ризик не дослідити наявність грошей у системі. Результатом цього можуть стати перебої у виплатах, а це може одразу відштовхнути інвесторів, навіть передчасно зупинити проєкт. Отже, з огляду на це серед варіантів виплат варто обирати «інстант». Вони здійснюються миттєво, але лише після того, як користувач зробить заявку, що дає змогу впорядкувати касу.

Ключовий момент, про який треба знати

На терміни роботи хайп-проєктів впливає фінансова стратегія. Високодохідні інвестиційні платформи з виплатами 50 або 100% та вище, не працюють довго, адже це зумовлено навантаженням на касу. У будь-якому разі HYIP ризикує перетворитися на SCAM, тобто дійти до стану, коли він не зможе виконувати зобов’язань перед інвесторами, які до цього готові. У випадку з високодохідними хайпами це трапляється швидше.

Низькодохідні, навпаки, можуть працювати роками. Дуже рідко ви знайдете пропозиції до 10% від вкладу, але разом із цим є велика ймовірність, що гроші повернуться до інвестора з процентами. Щоб зробити довгостроковий проєкт, треба налагодити якісний маркетинг. До нього включені реклама, реферальні програми та інші доступні інструменти, зокрема реінвестування, тобто стимулювання інвесторів повторно вкладати гроші.

Оптимальним є середньодохідний хайп із процентами від 10 до 40%. Він працює доволі тривалий час для того, аби більшість його учасників отримали вигоду. З іншого боку, середньострокові хайпи можна розвивати, щоб перевести в категорію довгострокових, або, якщо SCAM неминучий, підготувати до цього інвесторів і своєчасно анонсувати перезавантаження.

15.09.23

Категории: Новости интернета.

Теги: ,

Добавить комментарий

Ваш e-mail не публикуется. Обязательные поля помечены *
Если вы комментируете впервые, то текст будет отправлен на модерацию.