Онлайн заработок, создание и монетизация сайтов, веб-разработка, SEO и SMO продвижение, фриланс, партнерки, полезные сервисы вебмастерам, блоггинг.

Wordpress шаблоны
Главная » Новости » Новости интернета » Купівля криптовалюти Тезер через ПриватБанк

Купівля криптовалюти Тезер через ПриватБанк

Тезер Існує багато банків, за допомогою яких можна обмінювати, або купувати криптовалюту Тезер. Але в Україні більшість громадян віддає перевагу саме ПриватБанку, який вже зарекомендував себе як надійного партнера. Йому довіряють і надають першість серед інших. Бо банкомати та термінали знаходяться майже на кожному кроці. Якщо маєш карту Приват, нею можна розрахуватися в будь-якому магазині або перерахувати на рахунок будь-якої організації.

Насправді купити тезер з карткою приват дуже швидко і легко. Перш ніж скористатися цією можливістю, потрібно вибрати надійний обмінник для здійснення операції обміну. Якщо вибір був зроблений вірно, транзакція буде швидкою та безпечною. Гроші зазвичай надходять майже миттєво на картковий рахунок з можливістю їх подальшого використання.

Чому купувати Тезер через ПриватБанк вигідно

Обмінники цінують свою репутацію, яку напрацьовують роками. Тому вони зазвичай утворюють міцну службу підтримки для швидкого вирішення питань користувачів. Якщо є картка Приват і потрібно купити Тезер, це можна зробити без проблем. Обмінники зазвичай пропонують велику кількість обмінних пар, в яких присутні найбільш популярні види валют. Тому їх клієнти можуть обмінювати токени або купувати їх за гривні. Сервісом обміну гарантується своєчасне списання або зарахування коштів на рахунок.

Кожен з інвесторів, постійно купуючих Тезер і розраховующихся карткою Приват, спочатку повинні створити обліковий запис, щоб мати змогу відстежити кожну операцію та отримати доступ до історії транзакцій. Якщо щось не виходить, або відбувається затримка перерахування коштів до обмінника, вони дзвонять у службу підтримки. Взагалі операції обміну виконуються, на відміну від біржі, цілодобово.

Як купити Тезер за допомогою картки Приват

Щоб купити Тезер за гривні, спочатку слід обрати обмінник, на якому міняють криптовалюту на фіатні гроші і зареєструватися на ньому — створити обліковий запис. Одразу з’являється доступ до свого особистого кабінету. Зазвичай обмінники пропонують гарний курс обміну або купівлі для своїх клієнтів.

При купівлі Тезера за гривні потрібно виконати такі дії:

  • створити гаманець;
  • заповнити свої дані;
  • ввести реквізити для зарахування коштів;
  • ввести номер картки ПриватБанку;
  • вказати суму крипти для купівлі;
  • підтвердити свої дії.

Взагалі процедура купівлі займає близько десяти-п’ятнадцяти хвилин часу. Навіть виходити з домівки не потрібно — достатньо стабільного інтернету та гаджету. Обмінник зазвичай самостійно виконує конвертацію за найбільш вигідним курсом і клієнт отримує більшу суму.

11.10.23

Категории: Новости интернета.

Теги: ,

Добавить комментарий

Ваш e-mail не публикуется. Обязательные поля помечены *
Если вы комментируете впервые, то текст будет отправлен на модерацию.