Онлайн заработок, создание и монетизация сайтов, веб-разработка, SEO и SMO продвижение, фриланс, партнерки, полезные сервисы вебмастерам, блоггинг.

Wordpress шаблоны
Главная » Новости » Новости интернета » iPhone 15 – яка автономність

Автономність iPhone 15. Як довго тримає батарею 15 Айфон?

Після того як нові айфони були розпаковані, з усіх боків їх розглянули покупці та блогери, настав час тестування їхньої автономності. Те, що Apple повідомляє на своєму сайті про повну рівність за часом роботи з лінійкою iPhone 14 – це все цифри, що не дають чіткого уявлення про те, що є насправді. Тому куди цікавіше подивитися на поведінку iPhone 15 та його братів Plus, Pro і Max у повсякденному використанні. А тут все виявилося досить цікаво. В статті фахівці магазину гаджетів та техніки «AVIC» розповідають, як добре тримає заряд Айфон 15 у порівнянні з іншими актуальними моделями.

iPhone 15

Скільки Айфони 15 тримають зарядку

Щоб зрозуміти, яким є час автономної роботи п’ятнадцятого айфона, його варто порівняти з побратимами серії та більш ранніми пристроями. Для «яблучних» телефонів було змодельовано більш-менш реальне повсякденне використання: запуск програм, перегляд відео в Tik-Tok, відеодзвінок через Zoom, запис відео, ігри тощо. При цьому екран смартфонів був активним протягом всього тесту. Ось які значення було отримано в результаті:

  • iPhone 13 Pro Max – 11 годин 19 хвилин;
  • iPhone 14 – 9 годин 2 хвилини;
  • iPhone 14 – Pro Max 10 годин 54 хвилини;
  • iPhone 15 – 9 годин 57 хвилин;
  • iPhone 15 Plus – 13 годин 19 хвилин;
  • iPhone 15 Pro – 9 годин 20 хвилин;
  • iPhone 15 Pro Max – 11 годин 41 хвилина.

 А тепер – коментарі.

Який Айфон 15 довше тримає заряд

Цього року утриматися на першому місці за часом автономної роботи iPhone 13 Pro Max не вдалося. Він опустився одразу на два рядки – на третє місце. При цьому, як і минулого року, iPhone 14 Pro Max випередити його не зміг. А ось нові моделі зробили це без видимих проблем. iPhone 15 Pro Max пропрацював на 22 хвилини більше. Здається, що в 11 годинах подібний розрив можна сприйняти як похибку, але іноді ось цих 22 хвилин може не вистачити, щоб викликати таксі чи зв’язатися з близькими.

Найбільше потішив часом роботи iPhone 15 Plus. Він на цілу годину 38 хвилин обійшов iPhone 15 Pro Max і на дві години – iPhone 13 Pro Max. Це сталося завдяки більш енергоефективному процесору та відсутності високої частоти оновлення екрану.

Недалеко від нього – автономність iPhone 15. Приріст часу роботи в 55 хвилин у порівнянні з базовим iPhone 14 теж не можна ігнорувати. Все-таки це майже година додатково до роботи без підзарядки. iPhone 15 Pro працює усього на 34 хвилини довше, але його ціна солідно більша. Тому, якщо ви хочете iPhone з великим часом автономної роботи, то варто обрати базовий iPhone 15 чи його збільшену версію.

Чи варто купувати iPhone 15?

Якщо після цього тесту автономності ви задумалися про покупку iPhone 15, то саме час згадати, що ще хорошого пропонує цей смартфон:

  • продуктивний процесор Apple A16 Bionic (такий самий встановлено в iPhone 14 Pro та iPhone 14 Pro Max);
  • екран 6,1 дюйма з Dynamic Island замість чубчика, що вже багатьом набрид;
  • прокачану основну камеру з високою роздільною здатністю 48 мегапікселів – знімки на iPhone 15 ще більш деталізовані, ніж на iPhone 14.

Але варто розуміти і те, що, вибираючи базовий Айфон, ви залишаєтеся без деяких крутих фішок у вигляді Always On Display та консольних ігор (якщо порівнювати з 15 Pro Max). Чи готові цим пожертвувати для автономності? Якщо так, то можна сміливо купити iPhone 15. На сайті магазину AVIC це вже можна зробити. Оскільки ажіотаж на модель трішки спав, його покупка вже обійдеться дешевше. Забрати Айфон 15 можна у фірмових магазинах ритейлера в Харкові, Дніпрі, Києві або Одесі, або замовити доставку по Україні.

08.12.23

Категории: Новости интернета.

Теги: , ,

Добавить комментарий

Ваш e-mail не публикуется. Обязательные поля помечены *
Если вы комментируете впервые, то текст будет отправлен на модерацию.