Онлайн заработок, создание и монетизация сайтов, веб-разработка, SEO и SMO продвижение, фриланс, партнерки, полезные сервисы вебмастерам, блоггинг.

Wordpress шаблоны
Wordpress шаблоны
Главная » Новости » Новости интернета » Вигідні умови підключення інтернету для бізнесу від провайдера UTELS

Вигідні умови підключення інтернету для бізнесу від провайдера UTELS

UTELSДля бізнесу важливо мати надійний високошвидкісний інтернет, який буде працювати повноцінно в будь-який час, при цьому забезпечуватиметься надійне з’єднання і повноцінний захист даних. Не менш важливо отримати від провайдера вигідні умови підключення та обслуговування мережі. Інтернет-провайдер UTELS пропонує підключити інтернет для бізнесу з використанням інноваційних технологій архітектури мереж.

Переваги провайдера UTELS

Щоб переконатися в тому, що компанія Утелс пропонує дійсно найкращі умови співпраці, варто звернути увагу на переваги послуг, які вона надає:

    • гарантована швидкість відповідно до вибраного пакету, яка забезпечить ефективну роботу персоналу, безперервність і оперативність його виробничих комунікацій, здійснення платіжних операцій і документообігу;
    • підключення швидкісного WI-FI в певних зонах офісу, організації для створення комфортних умов при обслуговуванні відвідувачів;
    • можливість скористатися додатковими телекомунікаційними послугами, такими як дата-центри, системи відеоспостереження, контролю доступу і ін.;
    • стабільне і надійне з’єднання, безперебійний доступ до мережі;
    • технічна підтримка, що працює online в режимі 24/7/365, здійснює моніторинг функціонування обладнання в будь-який час доби;
    • оперативний виїзд ремонтної бригади у випадку нештатної ситуації, ця послуга також надається цілодобово;
    • швидкість інтернету до 40 Гбіт/с;
    • укладення SLA;
    • надійний захист інформації, компанія має атестат КСЗІ.

Бізнес клієнти, які вибирають UTELS, можуть підключатися з використанням різних технологій на свій вибір: Ethernet, FTTx, GPON.

Технологія GPON це сучасне рішення, що забезпечує роботу інтернету навіть у випадку відсутності світла. Для монтажу мережі використовується волоконно-оптичний кабель. Це надзвичайно важливо для забезпечення безперебійної роботи кожного офісу, організації чи підприємства в умовах частих відключень електроенергії.

Щоб скористатися технологією GPON, і забути про проблеми з доступом до інтернету при відключенні світла, переходьте за посиланням https://utels.ua/

Інтернет для бізнесу швидкість, захист, безпека

Підключення інтернету в офісі, для організації чи на підприємстві вкрай необхідна послуга, без якої бізнес сьогодні не може працювати повноцінно. Співпрацюючи з компанією UTELS ви отримаєте безліч переваг, зможете організувати надійну мережу з максимальним захистом даних.

Використання індивідуальної волоконно-оптичної лінії зв’язку забезпечить його високу якість, гарантовану швидкість і можливість продовження роботи навіть при аварійному вимкненні електромережі.

Варто довіряти надійним провайдерам, які мають:

  • великий досвід в сфері телекомунікаційних послуг;
  • штат кваліфікованих професіоналів;
  • компетентну технічну підтримку, яка перебуває на зв’язку цілодобово.

Интернет-провайдер UTELS це надійний помічник і партнер для бізнесу, здатний реалізовувати проекти будь-якого рівня складності. 

Заходьте на сайт компанії, відкривайте вкладку “Для бізнесу”, знайомтесь з найкращими пропозиціями, та подавайте заявку на підключення вибраного пакету послуг.

07.10.23

Категории: Новости интернета.

Теги: ,

Добавить комментарий

Ваш e-mail не публикуется. Обязательные поля помечены *
Если вы комментируете впервые, то текст будет отправлен на модерацию.