Онлайн заработок, создание и монетизация сайтов, веб-разработка, SEO и SMO продвижение, фриланс, партнерки, полезные сервисы вебмастерам, блоггинг.

Wordpress шаблоны

Що потрібно знати про купівлю / оренду хостингу

хостингХостинг – це важливий інструмент для створення сайтів, який дозволяє наповнювати їх, розміщуючи різну інформацію в мережі інтернет. По суті, він являється «хмарним» сервером, що дає можливість користувачам заощадити на додаткових витратах і просто замовити необхідне обладнання.

У той же час оренда хостинг для сайту – це послуга, яка надається різними провайдерами. Не всі провайдери (компанії, що надають клієнтам місце на сервері та відповідні додаткові можливості) якісно виконують свою частину зобов’язань, в тому числі пов’язану з подальшою підтримкою хостингу сайту, підтримкою користувачів чи забезпеченням необхідних технологій, які б підтримували послугу у належному стані. Тому питання, як і де обрати сервер є таким, що потребує обдуманого підходу і виважених рішень.

На що звернути увагу при оренді хостингу для сайту

Щоб придбати для себе якісний та надійний хостинг, рекомендуємо детально підійти до тестування обраного варіанту, зокрема здійснити наступні кроки:

  • Перевірити швидкість роботи сайту в різний час доби.
  • Проаналізувати, наскільки простою і зрозумілою є панель керування.
  • Перевірити швидкість та якість відповідей від служби підтримки.
  • Порівняти лінійку тарифних планів, що пропонує провайдер. Класно, коли в компаніє є зручний механізм фільтрів/вибірки тарифу, як наприклад, тут.

Тарифи Дельтахост

Рекомендуємо перед остаточним вибором конкретного сервісу для оренди хостингу провести тестування декількох варіантів та порівняти показники, отримані від дій, перелічених вище.

До того ж, тестування – це можливість, яка пропонується більшістю провайдерів і якою не варто нехтувати. Попередня перевірка – запорука якості і впевненості у продуктові та тому, наскільки він вам підходить. Обирайте провайдерів, що надають таку можливість.

Окрім цього, не буде зайвим звернути увагу на додаткові чинники, що можуть вплинути на якість надання відповідних послуг, зокрема:

  • Ціну;
  • Обсяг місця на диску та наявність або ж відсутність можливості його збільшення;
  • Безперервність роботи сайту.

Деякі провайдери пропонують додаткові безкоштовні можливості при замовленні. Наприклад, безкоштовна реєстрація однієї доменної назви (а доменне ім’я, тобто назва сайту, при введенні якої буде висвітлюватись відповідна інформація — це те, з чим потрібно визначитись ще до купівлі або оренди хостингу). Якщо ви вирішите взяти хостинг в Дельтахост, вибравши VPS hosting або повноцінний сервер, то зможете розраховувати на такі фішки, як:

  • безкоштовна панель керування VestaCP;
  • гарантовані ресурси з VDS KVM віртуалізацією;
  • 99.9% аптайм;
  • безкоштовне базове адміністрування серверу та тех.підтримка та додаткова платна розширена підтримка від спеціалістів.
  • допомога з перенесенням ваших веб-проектів від іншого провайдера;
  • багато варіантів оплати;
  • тестовий період, про який вже згадували вище.

Дельтахост

В цілому при купівлі / оренді хостингу звертайте увагу на відгуки, переваги тарифів, можливості, які пропонує провайдер. А також на можливість індивідуальних рішень чи доступу до панелі керування в будь-який час з будь-якого зручного для вас місця. Чим більше інформації – тим більше аспектів для переконання, що ви отримаєте насправді якісний продукт. Обирайте для себе найкраще і будьте певні в надійності контагента та безперебійності функціонування вашого сайту, що наближатиме вас до успіху.

26.10.22

Категории: Новости интернета.

Теги: ,

Добавить комментарий

Ваш e-mail не публикуется. Обязательные поля помечены *
Если вы комментируете впервые, то текст будет отправлен на модерацию.