Онлайн заработок, создание и монетизация сайтов, веб-разработка, SEO и SMO продвижение, фриланс, партнерки, полезные сервисы вебмастерам, блоггинг.

Главная » Новости » Новости интернета » Огляд характеристик MacBook Air 11 бу.

Огляд MacBook Air 11 бу. Неймовірно доступний ноутбук Apple

MacBook Air 11Хтось скаже: «Apple – це дорого». Інші підхоплять: «MacBook – для мажорів». А як щодо 11-дюймового MacBook Air бу? Сьогодні ці ноутбуки коштують навіть дешевше, ніж смартфони! Фахівці магазину вживаних Apple «ЯК НОВИЙ» з Харкова пропонують згадати, що це за «машинка».

Перше покоління комп’ютерів MacBook Air вийшло 2008 року. Новинку презентував сам Стів Джобс. За задумом Apple, MacBook Air мав стати найтоншим і автономним ноутбуком на ринку, і це сповна вдалося виробникам.

Сьогодні, більше як через 10 років розстановка сил в лінійці ноутбуків Apple змінилася. Відтепер найтоншим є 12-дюймовий MacBook. Що ж до моделі Air 11, то вона є своєрідною перепусткою у світ macOS. Та досі актуальною в контексті виконання офісних завдань.

Дизайн MacBook Air 11 бу

Сьогодні це – бюджетний ноутбук, його дизайн набагато простіше, ніж у сучасних лептопів Apple. Рамки навколо екрану широкі, використовується чорний пластиковий шарнір, невеликий тачпад, встановлені клавіші з довгим ходом, а «яблучко», що на кришці, світиться. Втім, дві останні особливості – це швидше жирний плюс. До того ж, як і у нових MacBook, модель зберегла алюмінієвий unibody-корпус та можливість відкривати кришку одним пальцем. Хоч вже й не найкомпактніший, все ж Mac досить мобільний: важить трохи більше кілограма, а його товщина складає 17 мм.

Екран Макбука 11 Ейр

11,6-дюймовів TN з роздільною здатністю 1366×768 пікселів. Це слабше, ніж ноутбуки Apple з дисплеями Retina, але саме завдяки такому екрану MacBook Air став найдоступнішим на ринку. Матриця також простенька, швидше, націлена на роль друкарської машинки. Проте добре налаштована, її головна відмінність від професійних IPS-дисплеїв, що працюють з фото і графікою, — це скромніші кути огляду.

Продуктивність MacBook Air 11 бу

Зважаючи, що це – модель 2015 року, то начинка тут не найсвіжіша. 2-ядерний процесор Intel Core i5-5250U з тактовою частотою 1,6 ГГц та 2,7 ГГц у режимі Turbo Boost, графічний адаптер Intel HD Graphics 6000, 4 Гб оперативної пам’яті, SSD на 128 Гб – здавалося б, надто просто. Втім залізо Air 11 бу здатне на багато, зокрема, можна:

  • дивитися відео в роздільній здатності 4K;
  • вантажити ноутбук багатозадачністю;
  • відкривати десяток сторінок в браузері;
  • працювати зі звуком.

У тестуванні 3DMark06 ноутбук набирає 8000 очок, що можна порівняти з комп’ютерами на дискретних графічних картах Nvidia початкового рівня. Не будемо забувати й про чудову оптимізацію софту та заліза Apple: навіть наприкінці 2017 року люди купують і користуються MacBook 2014, 2013, 2012 років, у тому числі й професіонали.

Порти 

Ті, хто стежить за розвитком ноутбуків Apple, знають, що сучасні MacBook оснащені одним-єдиним портом USB Type-C, який використовується для всього, зокрема, для зарядки. Щодо Макбука 11 Ейр, то тут два звичайні порти USB 3.0 і один Thunderbolt 2. До того ж, ноутбук підключається до мережі за допомогою магнітного роз’єму MagSafe 2.

Зв’язок 

З бездротових інтерфейсів у MacBook Air 11 бу є Bluetooth 4.0, так що можна підключити фірмову мишку Apple і Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac. Для відеодзвінків у ноутбука є веб-камера.

Автономність Air 11 бу

Енергоефективність – козир MacBook Air 11. Від однієї підзарядки ноутбук може пропрацювати 9 годин. Якщо його залишити в режимі очікування, то він протримається 30 годин. Багатьом моделям залишається лише позаздрити таким показникам «живучості»!

Щодо бу макбука, то його потенціал не менш як 80%, тобто автономність пристрою складає не менш як 7 годин.

Чи варто купувати MacBook Air 11 бу?

MacBook Air 11 з асортименту «ЯК НОВИЙ» – машина, що відповідає саме своєму часу. В ній немає сучасних фішок типу «терабайтів» внутрішнього накопичувача. Але навіщо переплачувати за фішки, які вам, можливо, не потрібні? Наприклад, якщо ви використовуєте ноутбуком для інтернет-серфінгу, кодингу та роботи в офісних додатках, то навіщо вам Retina-екран? Якщо ви не монтуєте 4K-відео і не займаєтеся 3D-моделюванням, то навіщо потужний процесор і дискретна відеокарта? MacBook Air 11 бу – це відмінний варіант для тих, хто хоче зручний Mac з нормальними портами та гарним часом роботи за доступною ціною і чиє життя не обтяжене роботою з вимогливими програмами.

02.01.24

Категории: Новости интернета.

Теги: , ,

Добавить комментарий

Ваш e-mail не публикуется. Обязательные поля помечены *
Если вы комментируете впервые, то текст будет отправлен на модерацию.