Онлайн заработок, создание и монетизация сайтов, веб-разработка, SEO и SMO продвижение, фриланс, партнерки, полезные сервисы вебмастерам, блоггинг.

Wordpress шаблоны

Host-World — виділені сервери від молодої та перспективної хостинг компанії

Host-WorldСьогодні розкажемо вам про Host-World — цікаву, молоду та перспективну компанію, яка надає послуги хостингу на виділених серверах для розміщення там різноманітних сайтів, порталів, веб-застосунків та онлайн-сервісів.

Даний проект зібрав команду професіоналів з багаторічним досвідом, яка готова надавати якісний сервіс з використанням сучасного обладнання та технологій.

Зразу при вході на сайт https://host-world.com.ua/ клієнту надається можливість обрати регіон, в якому буде розмішуватись його сайт. Важливо вибирати саме ту локацію, де працює ваш бізнес. Для користувача доступні всі топові локації:

  • Європа;
  • Океанія;
  • Азія;
  • Північна Америка.

Host-World

Кожен з цих регіонів має декілька країн, в яких є фізичні сервери компанії. На них і розміщуються файли/сайти користувачів.

Велика кількість країн та міст у цьому списку — це безумовно величезний плюс Host-World. Зі всім переліком детально можна ознайомитись на сайті компанії. Таке широке ГЕО забезпечує високу швидкість з’єднання практично для будь-якого клієнта. Кожен користувач може проаналізувати свою цільову аудиторію і на основі цього власноруч підібрати потрібне йому розміщення для максимально можливої швидкості передачі даних.

Тарифи та переваги Host-World

Кожна локація віддалених серверів має свій тариф. Таким чином, фізичне розміщення в Польщі може суттєво відрізнятись ціною від розміщення виділеного серверу в США https://host-world.com.ua/united-states-dedicated або Німеччині.

виділений сервер в США

В цілому, на сайті ціни лояльні до користувачів. Наприклад, хостинг сайту з сервером в Києві коштуватиме по мінімальному тарифу 8.3 євро за місяць, якщо оплачувати одразу 3 місяці. У випадку замовлення хостингу одразу на рік, ціна зменшиться до 7.4 євро за місяць.

Це ще одна перевага  Host-World  — з об’ємом замовлення знижується тариф послуг на хостинг. У Києві найдешевший пакет передбачає машину з 2 GB оперативної пам’яті, 30 GB місця на жорсткому диску, а також CPU 2x Xeon Core. Сервер підтримує IPv4 та IPv6.

Із плюсів ще можна відмітити:

  • Спеціалісти компанії гарантують безперебійний доступ до хостингу в режимі 24\7, а також регулярне обновлення серверного обладнання.
  • До ціни тарифу також входить професійна технічна підтримка. Автоматична відповідь на питання генерується майже миттєво, а за 10 хвилин на питання відповість працівник служби Host-World.
  • Спеціалісти багатомовні, тож користувачі зможуть легко спілкуватись з менеджерами українською.
  • Офіційний сайт компанії також має українську версію інтерфейсу, а також деякі реальні відгуки від користувачів.

Оплата та замовлення

Замовити виділений сервер https://host-world.com.ua/dedicated можна дуже швидко. Фактично, вже за 30 хвилин сайт користувача вже буде доступний онлайн. Офіційних угод підписувати не потрібно, сервіс дозволяє користуватись послугами без бюрократичних нюансів. Скасувати підписку на послуги Host-World також можна дуже легко. Інтуїтивно зрозумілий інтерфейс дозволяє легко взаємодіяти з усіма послугами.

З України оплатити хостинг можна за допомогою популярних сервісів. Їх, в принципі, чимало, серед них є PayPal, CoinGate, Payeer, UnionPay та інші.

16.09.22

Категории: Новости интернета.

Теги: ,

Добавить комментарий

Ваш e-mail не публикуется. Обязательные поля помечены *
Если вы комментируете впервые, то текст будет отправлен на модерацию.