Онлайн заработок, создание и монетизация сайтов, веб-разработка, SEO и SMO продвижение, фриланс, партнерки, полезные сервисы вебмастерам, блоггинг.

Wordpress шаблоны
Wordpress шаблоны

Доступні та якісні авто із зарубіжного ринку

Купівля нового авто, тим паче іномарки, потребує значних витрат. А для багатьох українців з теперішньою ситуацією в країні вона майже недоступна.

В таких випадках оптимальним рішенням стає покупка закордонного б/в авто. Такі машини значно дешевше коштують, ніж на українському ринку, і мають кращий технічний стан. За кордоном люди мають звичку міняти авто кожні 5-7 років. А якщо також врахувати, якими дорогами вони їздили, якість палива, рівень обслуговування, то виграш від придбання такого авто очевидний. Так, потрібно чекати приїзду авто в Україну та розмитнення. Але це краще, ніж придбати його тут та без кінця ремонтувати.

Авто з Кореї: за що їх так полюбляють

Сьогодні українські водії все частіше вибирають корейські авто. Автолюбителі знають, що купуючи авто із-за кордону, можна придбати унікальну машину за приємною ціною. Адже корейці створюють авто для свого ринку якісніші, ніж ті, що відправляють на експорт. Тим паче, купити авто за кордоном та розмитнити його обійдеться значно дешевше, ніж купити його на українському ринку вживаних машин.

На аукціонах корейські машини можна знайти із заводськими деталями, які жодного разу не потрапили в ДТП, а також моделі останніх років випуску. Серед популярних корейських авто — Hyundai Sonata 2020та KIA Sorento 2018.

Hyundai Sonata 2020

Hyundai Sonata 2020

Спортивний чотиридверний седан здатний вразити навіть самого вибагливого автолюбителя. Сучасний розкішний дизайн та просторий шкіряний салон додасть відчуття комфорту і престижу. Крім привабливого зовнішнього вигляду, авто може похвалитися хорошою комплектацією.

Тут є все, що необхідно для комфортних та безпечних поїздок:

  • автоматичне кондиціювання повітря;
  • навігація та AV-монітор;
  • Bluetooth та USB-роз’єм;
  • камера заднього виду;
  • антиблокувальна система гальм (АБС);
  • система контролю стійкості (ESC) та датчик тиску в шинах (TPMS);
  • система попередження про вихід зі смуги руху (LDWS);
  • подушки безпеки.

Авто також оснащение люком, багатофункціональним кермом з підігрівом, світлодіодною оптикою та датчиком світла. Є протитуманні фари та датчик дощу, а також мультимедійна панель з підтримкою інтерфейсів Apple CarPlay та Android Auto.

Бюджетні та надійні китайські авто

Китайські авто набувають більшої популярності з кожним роком. Якщо ранішеавто з Китаю вважались дешевими аналогами кращих виробників, то сьогодні вони займають чи не лідируючі позиції на ринках. Одна з причин — доступна ціна для українського споживача. Авто з Китаю можна придбати на 10-15 тисяч доларів менше, ніж моделі з подібними характеристиками з європейського чи американського ринку.

Серед них є продукція представників компаній, які поки що не дуже відомі, але активно розвиваються. До популярних китайських авто належать CHERY TIGGO 3Xe 2018 та Geely Emgrand EV PRO 2021.

Geely Emgrand EV PRO 2021

Geely Emgrand EV PRO 2021

Одна з найпопулярніших моделей у лінійці GEELY – це авто GEELY EMGRAND EV PRO. Електромобіль завоював прихильність автолюбителів завдяки бюджетності та економічності.

Строгий GEELY EMGRAND EV PRO має стильний інтер’єр, сучасну шкіряну обшивку салону, інтелектуальну панель приладів, ергономічні сидіння та просторий багажник – все, що необхідно для захоплюючої подорожі в комфортному автомобілі.

В моделі всі технології майбутнього знаходяться буквально у вас під рукою — мультимедійний 8-дюймовий сенсорний екран, блютуз, 2 роз’єми USB/Type-C, клімат-контроль.

Задля вашого спокою авто облаштоване:

  • Подушками безпеки водія та пасажира.
  • Монітором тиску в шинах.
  • Антиблокувальною системою гальм (ABS) та контролем стійкості кузова (ESC/ESP/DSC).
  • Протибуксувальною системою (ASR/TCS/TRC) та системою екстреного гальмування (EBA/BAS/BA).
  • Камерою для паркування.
  • Автоматичним утриманням гальма та системою попередження про низьку швидкість.

З компанією Bex Auto можна прибрати надійне авто з Китаю та інших країн в хорошому стані. Bex Auto допоможе не тільки вибрати необхідний автомобіль через аукціони, а й займеться його доставкою та оформленням.

07.06.24

Категории: Новости интернета.

Теги: , ,

Добавить комментарий

Ваш e-mail не публикуется. Обязательные поля помечены *
Если вы комментируете впервые, то текст будет отправлен на модерацию.