Онлайн заработок, создание и монетизация сайтов, веб-разработка, SEO и SMO продвижение, фриланс, партнерки, полезные сервисы вебмастерам, блоггинг.

Розробка сайтів у Львові

Швидкий розвиток і повсюдне розповсюдження інформаційних технологій призвело до появи нового світу, світу віртуальної комерції. І цей світ використовується багатьма фірмами для розширення бізнесу.

Розробка сайтів

Часто до створення сайту компанії не приділяють великої уваги, і дають завдання своїм працівникам айтішникам. Вони створять сайт, купляють домен, хостинг. Часто кажуть «та внас є сайт», ну є і… Сайт повинен працювати, приносити потенційних покупців.

Сайт це вітрина вашого офісу в просторах інтернету. І на відміну від звичайних магазинів, в інтернеті ваш сайт загальнодуступний в будь-який час доби. При цьому відвідувач, побачивши у пошуках товару, може тут же опинитися на сайті вашої компанії.

Таким чином, розробка сайтів, їх подальший запуск, просування і підтримка — це максимально зручний і ефективний спосіб заявити про себе і залучити клієнтів.

Якщо вам потрібно сайт, не полінуйтесь і вибирайте розробку сайту в професіоналів.

Якісне створення сайту, а також його розкрутка та підтримка вимагає професійного підходу фахівців

Якщо компанія-розробник дійсно піклується про вашу зручність та подальшому розвитку сайту, то вам запропонують створити сайт на хорошій комерційної CMS або власної розробки і редагувати сайт у максимально комфортному режимі. Крім простоти управління якісна система CMS буде працювати швидше і надійніше ніж безкоштовні системи управління сайтам.

Якщо говорити про компанію Отакої.ком.

Переглянувши портфоліо, відразу кидається в очі власний стиль. Дизайни промальовані до дрібниць. Всі роботи різні містять унікальну структуру та функціонал. Зрозуміло що вони роблять сайти під конкретні бізнес задачі клієнта. Також плюсом можна відмітити власну cms OYi.Engine. Маючи власну систему керування сайтом, вони мають більш гнучкий підхід до реалізації потріб замовника.

Взагалі створення сайтів у Львові, та й у цілому по країні і в світі — об’єктивна необхідність практично для всіх компаній, організацій та установ. Сайт — це обличчя будь-якої сучасної компанії (на неї може бути винесена найважливіша інформація, яка може знадобитися партнерам і замовникам). Вже зараз компанія, яка не має сайт та електронну адресу, розглядається потенційними партнерами та клієнтами як фірма, яка не дорожить власним іміджем і не намагається йти в ногу з часом! Як Ви ставитеся до фірми, у якої немає, наприклад, факсу? Цілком можливо, Ваші клієнти так само ставляться до компаній, які не мають представництва в Інтернет.

07.11.13

Категории: .

Теги:

Добавить комментарий

Ваш e-mail не публикуется. Обязательные поля помечены *
Если вы комментируете впервые, то текст будет отправлен на модерацию.