Онлайн заработок, создание и монетизация сайтов, веб-разработка, SEO и SMO продвижение, фриланс, партнерки, полезные сервисы вебмастерам, блоггинг.

Wordpress шаблоны
Главная » Новости » Разные статьи » Ставки на реванш Усик — Джошуа: прогнози та аналіз статистики

Ставки на реванш Усик — Джошуа: прогнози та аналіз статистики

Непереможний український боксер Олександр Усик захистить титули в WBA Super, WBO, IBF та IBO у важкій вазі, давши реванш британцю Ентоні Джошуа. Раніше подія неодноразово переносилася спочатку через організаційні моменти, а потім з причин початку військових дій в Україні та вступу Олександра до лав територіальної оборони. 26 березня 2022 року спортсмен отримав дозвіл залишити країну для підготовки до титульного бою, а порівняно нещодавно стала відома його точна дата: Усик і Джошуа зустрінуться 20 серпня на арені Jeddah Super Dome у місті Джідда Саудівської Аравії.

До поєдинку у відповідь легальна букмекерська контора Parimatch підготувала ставки на реванш Усик — Джошуа в режимі онлайн, сформувавши широку лінію та виставивши привабливі коефіцієнти. А щоб ваші прогнози були точними, ми зібрали корисні дані, цікаві факти та думки експертів про майбутню зустріч.

реванш Усик — Джошуа

Бій Джошуа — Усик 2: статистичні шанси та рейтинг

Цифри неупереджені, тому їх облік необхідний для укладання парі, результат якого залежатиме не від фарту та випадковості, а математичного очікування. Ось чому роблячи прогноз на бій Джошуа Усик 2, візьміть до уваги ряд моментів.

Олександр Важковаговики Ентоні
2 рейтинг дивізіону BoxRec 4
35 вік 32
лівша стійка правша
191 см зріст 198
198 розмах рук 208
19 перемоги 24
13 достроковим нокаутом 22
0 поразки 2
0 нічиї 0

Олександр Важковаговики Ентоні 2 рейтинг дивізіону BoxRec 4 35 вік 32 лівша стійка правша 191 см зріст 198 198 розмах рук 208 19 перемоги 24 13 достроковим нокаутом 22 0 поразки 2 0 нічиї 0

Зауважимо, на офіційному сайті букмекерської контори Parimatch для окремих матчів доступні ставки на основі трендів та аналітики, які спрощують оцінку ймовірності настання тих чи інших результатів. Відповідна вкладка стає активною напередодні події, яку рекомендовано використовувати як новачкам, так і постійним клієнтам БК. Зрозуміло, що інформацію варто черпати й з інших джерел, порівнюючи та перевіряючи її правдивість, якщо важлива прохідність парі.

Олександр Усик — Ентоні Джошуа: прогнози на реванш та коефіцієнти

Майбутній спаринг цікавий не лише фанатам і букмекерам, а й професійним боксерам, багато з яких дали прогнози на бій Усика проти Джошуа. Забігаючи наперед, думки розділилися:

  • Майк Тайсон: «У Джошуа є потенціал, він не легка прогулянка для Усика. Перебоксувати такого технічного та швидкого хлопця в Ентоні не вийде, а ось виснажити — цілком можливо».
  • Тайсон Ф’юрі: «Джошуа знову програє. У нього немає мужності та жорсткості, щоб здолати Усика».
  • Тоні Белью: «Бій, що інтригує, адже Сашко вже бив великих хлопців, але думки та переживання про його батьківщину можуть дати про себе знати».
  • Джеймс Алі Башир: «Джошуа не можна недооцінювати, але в 12-раундових боях Олександр кращий, він витриваліший і спритніший».

Щодо букмекерів, Parimatch та інші явним фаворитом сутички бачать українця. Перемогу Усика пропонується заграти за 1.50, тоді як на Ей Джея дають 2.62.

Wordpress шаблоны

07.08.22

Категории: Разные статьи.

Теги:

Добавить комментарий

Ваш e-mail не публикуется. Обязательные поля помечены *
Если вы комментируете впервые, то текст будет отправлен на модерацию.