Онлайн заработок, создание и монетизация сайтов, веб-разработка, SEO и SMO продвижение, фриланс, партнерки, полезные сервисы вебмастерам, блоггинг.

Wordpress шаблоны
Главная » Новости » Новости интернета » Зйомка кліпів у Києві від кампанії ABD-Video

Зйомка кліпів у Києві від кампанії ABD-Video

кліп… — Настав час виходити з підпілля. Давай знімемо кліп? Нехай світ дізнається про нашу творчість.

— Як ти збираєшся це зробити?

* * *

У цій статті ми поговоримо про відеокліпи. Відеокліп – це нетривалий за часом художній відеоряд. Використовується для візуального супроводу музичних композицій, реклами товарів та послуг на телебаченні та інтернеті. Зйомка та монтаж кліпу – це окремий підвид короткометражного кіномистецтва. У роботі використовується «дрібний» монтаж, кадри часто змінюють один одного. Порівняно з короткометражним кіно, використовуються спецефекти, комп’ютерна графіка, 2D та 3D анімація. Кліпи є відмінним засобом передачі таланту у маси.

Спочатку кліпи використовувалися лише для підкреслення музичної композиції. Передати емоційний настрій, наголосити на сенсі пісні. Співак співає про труднощі, пережиті ним у житті, картинка на тлі показує, як він іде через гірські хребти, перепливає моря, падає, підводиться і йде далі. Глядачеві зрозумілий масштаб «трагедії». Зараз час прийшов до того, що кліпи можуть використовувати практично все. Малюєш картини? Світло, день, ніч, світанок, стіни майстерні, різкі та плавні рухи руки та кадрів оператора, перерви, похід у магазин за фарбами… Усі ці деталі створять настрій, доповнять характер художника для глядача. Танцюєш? Можна ж станцювати на даху 40 поверхової будівлі, у дощову погоду. Розкати грому малювати у програмі відеомонтажу. Можливо ти блогер? Подорожуєш різними країнами, відвідуючи ресторани, пробуючи національну кухню? У кліпі ми бачимо купівлю квитків на літак, перельоти, поїзди, ресторани з їхніми «заповітними» стравами, номери готелів, і знову перельоти, очікування на вокзалах та інше.

Історія довжиною на рік або навіть кілька років може вміститися в короткому 5-хвилинному ролику. Скільки ж можливостей передачі інформації відкрито у наш час. В останніх прикладах музика супроводжує і доповнює відео.

Якісний кліп начитається там, де є якісно закінчена ідея. Наша мета повною мірою розкрити талант, історію і передати душевний, емоційний стан. Для цього, крім «душевного» пориву, доведеться докласти небагато зусиль. Відповісти на запитання: «Що я дам глядачеві?», «Як це подати?», «Як він це сприйме?». Можна зробити кліп і не переймаючись аудиторією. Звичайно! Але відповідь буде відповідна.

Відеопродакшн ABD-video допоможе вам не тільки з втіленням вашої ідеї, але і з її створенням та доопрацюванням. Команда наших професіоналів може бути у вашому розпорядженні. Арсенал можливостей, технічного обладнання та фахівців упирається у ваші фантазії та засоби. Наші фахівці знають, як за допомогою «предметів у кімнаті» передавати «послання» глядачеві. Щоб після перегляду вашого кліпу він сказав: Що це було? Я хочу глянути це ще раз!

* * *

… — Слухай, а літати на повітряній кулі не так уже й страшно!

— Це точно, наступного разу знімемо під землею…

06.09.23

Категории: Новости интернета.

Теги: , ,

Добавить комментарий

Ваш e-mail не публикуется. Обязательные поля помечены *
Если вы комментируете впервые, то текст будет отправлен на модерацию.