Онлайн заработок, создание и монетизация сайтов, веб-разработка, SEO и SMO продвижение, фриланс, партнерки, полезные сервисы вебмастерам, блоггинг.

Wordpress шаблоны
Wordpress шаблоны

Сонячні панелі Весна 2021. Новинки

Щороку вибір кращих панелей для сонячної електростанції стає дедалі складнішим. Достатньо одного погляду на посилання https://eco-tech.com.ua/ua/g11422607-solnechnye-paneli-fotomoduli, щоб побачити, як багато зараз існує пропозицій від різних виробників. Втім, за наявності бажання, серед усього цього різноманіття можна обрати найбільш відповідні до потреб поточного сезону варіанти.

Сонячні панелі

Які панелі вибрати для нової СЕС?

Якщо ви просто зараз збираєтесь будувати собі сонячну електростанцію, це дійсно непогана ідея. СЕС, збудована навесні, дозволяє з перших днів роботи отримувати високу генерацію, що забезпечує швидку окупність ваших вкладень. Залишається тільки обрати оптимальні сонячні батареї, що відповідали б наступним вимогам:

  • Висока якість;
  • Доступність цін;
  • Ефективність за площею.

Зрозуміло, що при виборі найновіших зразків другий пункт вищенаведеного переліку виконати не вийде. Так само, обираючи вже класичні моделі, ви не отримаєте перевагу, вказану у третьому пункті. А для отримання наперед високої якості краще за все орієнтуватися на продукцію відомих виробників.

Перевіривши весь доступний на сьогодні асортимент сонячних батарей, ми дійшли висновку, що оптимальним варіантом зараз можна вважати сонячні панелі Risen 500w, що з’явились у продажу минулого року та вже встигли стати свого роду стандартом для будівництва якісних СЕС.

Що ж можуть запропонувати такі сонячні батареї? Подивимося на основні їхні переваги:

  • Висока, та ще й “зручна” потужність. Велика потужність — цілком зрозуміла перевага, а можливість легких розрахунків “дві панелі на кіловат” робить її ще вагомішою.
  • Вже не є топовою новинкою, а значить, мають достатньо прийнятну ціну за один ват потужності.
  • Поєднують великий розмір комірки у 210 мм з технологією 1/3-cut, що дозволяє отримати високий ККД з одночасною стійкістю до перегріву чи затінення.
  • Використовують дев’ять струмопровідних струн (9ВВ), що є дешевшим за більш нову технологію МВВ при майже такій самій ефективності.
  • Невеликі температурні коефіцієнти, характерні для продукції Risen, дозволяють розраховувати на стабільну генерацію, незалежно від погоди та температур.

Сонячні панелі

Таким чином, питання вибору сонячних батарей, у загальному випадку, можна вважати закритим. Залишається тільки підібрати інвертор під потрібну потужність та починати будівництво сонячної електростанції.

11.03.21

Категории: .

Теги: