Онлайн заработок, создание и монетизация сайтов, веб-разработка, SEO и SMO продвижение, фриланс, партнерки, полезные сервисы вебмастерам, блоггинг.

Wordpress шаблоны
Главная » Новости » Разные статьи » Дитяча стоматологія: для чого потрібна і як обрати?

Дитяча стоматологія: для чого потрібна і як обрати?

Догляд за зубами важливий у будь-якому віці. Щойно у малюка з’являються перші молочні зубки, треба привчати його до регулярного та правильного їх чищення. Також з найменшого віку слід починати водити дитину на прийом до дантиста.

Навіщо потрібні дитячі стоматологи?

Дитяча стоматологія

Інколи батьки вважають, що молочні зуби не вимагають так багато уваги, як зуби постійні. Адже через якийсь час вони все рівно випадуть. Але це вкрай не вірно. І ось чому:

  • Здоров’я молочних зубів тісно пов’язане і з загальним здоров’ям дитини.
  • Своєчасне лікування молочних зубів дозволить уникнути можливих проблем із постійними зубами у більш дорослому віці.
  • Без регулярних оглядів у дитячого стоматолога у дитини може швидко розвинутися карієс, а хворі зубки призводять до проблем із травленням.
  • Рання втрата молочних зубів може стати причиною того, що постійні зуби будуть рости нерівно, зі зміщенням свого положення.

Навіть дитину із ідеально здоровими зубками варто регулярно водити на профілактичні огляди. Адже це дозволить їй звикнути до необхідності такої процедури, і страх перед дантистом не виникне. Якщо дитячий стоматолог добре знає свою роботу, то навіть така процедура як видалення молочних і постійних зубів не викликатиме у дитини хвилювань.

Чим відрізняється звичайний стоматолог від дитячого?

Всі дантисти, незалежно від віку їх пацієнтів, мають відповідну освіту та набір профільних знань. Єдина різниця між ними в тому, що дитячий стоматолог має досвід роботи саме з дітьми. Він готовий терпляче чекати, якщо малюк відмовляється сідати в стоматологічне крісло, і вміє знаходити правильний підхід до кожного маленького пацієнта. Він буде заспокоювати дитину і навіть веселити її, якщо це дійсно необхідно.

Не менш важливим є і оформлення кабінетів дитячих стоматологів, приклад якого можна подивитись в цій клініці https://moms.ua/stomatologiya-dlya-ditej-ta-majbutnih-mam-moms-lukyanivka/ на Лук’янівці. Часто приміщення пофарбовані в яскраві кольори та прикрашені цікавими аксесуарами. Над стоматологічним кріслом розташований монітор, на якому малюк може подивитися улюблений мультфільм, поки спеціаліст лікує його зубки.

Як правило, більшість дитячих дантистів наприкінець всіх процедур хвалять дитину і дарують їй маленьку іграшку. Такий подарунок допомагає малюку швидко забути про ті неприємні відчуття, які могли виникнути у нього під час лікування.

Як обрати дитячу стоматологію?

Всім без виключення батькам хочеться, щоб зубки у їхньої дитини були здорові, а ваш дитячий стоматолог викликав у малюка лише позитивні асоціації. А для того, щоб цього досягти, вкрай важливо з увагою підійти до вибору дитячої стоматології.

Зверніть увагу на те, щоб персонал клініки був кваліфікований, а атмосфера всередині неї — затишна і дружня. Обов’язково заздалегідь ознайомтеся з тим, що розповідають про цю клініку інші люди і яке враження мають про якість лікування в ній.

Піклуйтеся про зубки свого малюка і завжди будьте здорові!

11.01.23

Категории: Разные статьи.

Теги:

Добавить комментарий

Ваш e-mail не публикуется. Обязательные поля помечены *
Если вы комментируете впервые, то текст будет отправлен на модерацию.