Онлайн заработок, создание и монетизация сайтов, веб-разработка, SEO и SMO продвижение, фриланс, партнерки, полезные сервисы вебмастерам, блоггинг.

Главная » Новости » Новости интернета » Чи потрібен килимок для комп'ютерної мишки?

Чи потрібен килимок для комп’ютерної мишки?

Багато людей, які постійно користуються комп’ютерною мишкою, навіть не замислюються, наскільки цей елемент важливий. Цей аксесуар був спеціально розроблений із метою захисту меблів від подряпин, збереження цілісності корпусу самої миші та більш високої точності наведення курсору, що важливо як під час роботи, так і протягом гри.

Оптичні та лазерні мишки можуть працювати без використання килимку. Проте коли користувачеві необхідна ідеальна точність курсору або ж високий темп роботи, краще все-таки використовувати додатковий аксесуар. Тому якщо ви шукаєте, де купити комп’ютерну мишку, щоби працювати із графічними програмами або ж поринути у світ геймерства, правильним рішенням стане покупка килимка для неї.

килимок для комп'ютерної мишки

Основні різновиди

Недосвідченому покупцю дійсно складно розібратися із тим, який же саме аксесуар йому потрібен. Асортимент у магазинах величезний, ціни коливаються в межах від 1 до 50 доларів, тому вибрати свій ідеальний килимок не просто.
Починати завжди потрібно із чіткого визначення цілей використання. За цим параметром усі килимки для комп’ютерної мишки можна поділити на два типи:

  1. універсальні, призначені для щоденного використання;
  2. геймерські.

Тип матеріалу

Матеріал, з якого виготовлено килимок, має безпосередній вплив на його характеристики та особливості.

  1. Аксесуари із тканини мають основу із пористої гуми та тканинне покриття. Такий килимок добре фіксується на поверхні столу та не ковзає, мишка легко рухається. Цей тип добре підходить для офісної роботи та навчання. Строк служби виробу становить 1-3 роки, залежно від початкової якості та умов використання.
  2. Скляні килимки довговічні та практичні. Проте користувачеві може доставляти дискомфорт те, що такий аксесуар завжди холодний.
  3. Пробкове полотно робить аксесуар доступним за ціною. Проте у використанні є явні недоліки: можуть натирати руку та стирати ніжки самої мишки. Тому такий варіант підходить виключно для користувачів, які працюють за комп’ютером 2-3 рази на тиждень.
  4. Гелеві килимки мають гумову основу та силіконову підставку для руки. Аксесуар зручний у використанні для людей, які багато працюють мишкою, проте їхня діяльність не потребує швидких рухів. Найчастіше саме цей тип вибирають представники графічних професій.
  5. Килимки із пористої гуми можуть бути різної товщини. Матеріал надійний та витривалий, тому подібний аксесуар слугуватиме довго навіть за стабільно високих ритмів експлуатації. Цей тип підходить як для роботи, так і геймерства.
  6. Алюміній, як і скло, є постійно холодним матеріалом, проте забезпечує відмінне ковзання. Саме тому металеві килимки найчастіше вибирають геймери та кіберспортсмени.

Стандартна товщина килимка для мишки становить 3-4 мм. Прямокутна форма робить аксесуар більш зручним у використанні.

22.03.24

Категории: Новости интернета.

Теги: ,

Добавить комментарий

Ваш e-mail не публикуется. Обязательные поля помечены *
Если вы комментируете впервые, то текст будет отправлен на модерацию.