Онлайн заработок, создание и монетизация сайтов, веб-разработка, SEO и SMO продвижение, фриланс, партнерки, полезные сервисы вебмастерам, блоггинг.

Wordpress шаблоны
Главная » Новости » Новости интернета » Онлайн-курси від IT Generation та IAMPM

Онлайн-курси від IT Generation та IAMPM

Ні для кого не секрет, що IT-ніша стає все більш популярним у світі. Висока оплата, творчі завдання і гнучкий графік – саме ці переваги, приваблюють абітурієнтів отримати освіту за даною спеціальністю. Багато міст країни декларують IT пріоритетним напрямком у своєму стратегічному розвитку.

Проте мало хто знає, що дана сфера не обмежується виключно програмуванням та кодингом. В IT є багато нетехнічних дисциплін: управління проектами/колективом, продажі, просування продукту, робота з даними та бизнес анализ. Якщо ви бажаєте отримати IT-освіту за цими напрямками, то онлайн-курси IT Generation та IAMPM вам в цьому допоможуть.

IAMPM 

Курси ІТ-спеціалістів від IAMPM

IAMPM – це лабораторія нетехнічної IT-освіти, для фахівців, які хочуть швидко прокачати свої знання за допомогою коротких освітніх програм. Вона пропонує курси та вебінари по досить великим нетехнічним напрямкам роботи:

  • управління ІТ-проектами;
  • бізнес-аналіз та робота з даними;
  • технічні знання для нетехнічних спеціалістів;
  • продажі в ІТ;
  • управління продуктами та просування бізнесу;
  • управління командами в ІТ;
  • корпоративне навчання.

Для більш детального ознайомлення варто звернутися до меню вгорі і натиснути на вкладку «курси». Там ви зможете оглянути всі варіанти, обрати цікавий для вас та дізнатися – дату його початку, кількість занять, число викладачів (залучених до викладання курсу) та рівень знань, який пропонує курс. Наприклад, в «Управлінні продуктами» знайдете уроки про контентному маркетингу, ux reserch або просування ІТ-продуктів на практиці.

Курси ІТ-спеціалістів

Крім цього, для тих, хто не знає, чи підходить йому цей курс, які знання та навички ви зможете додати до свого резюме та наповнення програми – вся ця інформація чекає вас всередині кожного практичного курсу. Це однозначно допоможе вам визначитися з вибором, якщо є складнощі.

Курси ІТ-спеціалістів

Освітні продукти, які включає лабораторія нетехнічної IT-освіти, дійсно швидко допомагають отримати необхідні навички і досягти кар’єри мрії. Серед місць працевлаштування випускників сервісу IAMPM: Raiffeisen BANK AVAL, ПриватБанк, Nestle, GlobalLogic, CIKLUM та багато інших! Ви можете стати одним із цих студентів!

Деякі відгуки випускників можете знайти на головній сторінці сайту, в яких вони діляться враженнями після отримання нової спеціальності, або підвищення рівня освоєної раніше. Гортайте донизу і читайте!

Курси IT

Основні переваги онлайн курсів IAMPM

  1. Вони вчать в ІТ-сфері все окрім написання коду. Короткі програми та лише потрібні навички.
  2. Спікери IAMPM – лише практикуючі фахівці, які діляться реальним досвідом.
  3. Працевлаштування випускників до компаній партнерів одразу після завершення курсу.
  4. Студенти не встигають нудьгувати, але встигають скучили і повертаються навчатися.
  5. Щотижня проводяться безкоштовні вебінари для спеціалістів – якщо перейдете в розділ «події» то побачите розклад вебінарів на декілька тижнів вперед.

А поки чекаєте новий курс, або лише знайомитеся з новим для себе напрямком, – можете переглядати час від часу розділ «блог» зі свіжими статтями та новинами, які постійно оновлюються. І обов’язково раджу приєднатися до їхнього Телеграм-каналу «Нетехнічне ІТ» (синій літачок зліва вгорі, головна сторінка – перехід в один клік).

Як ви зрозуміли, онлайн-курси програмування від IT Generation та IAMPM надають можливість не лише отримати нову спеціальність за обраним напрямком, а й цікаво та з користю провести вільний час, черпаючи невичерпну інформацію зі світу ІТ-індустрії — вебінари, блог, ТГ дійсно корисні.

16.08.22

Категории: Интернет SEO новости, Новости интернета.

Теги: ,

Добавить комментарий

Ваш e-mail не публикуется. Обязательные поля помечены *
Если вы комментируете впервые, то текст будет отправлен на модерацию.