Онлайн заработок, создание и монетизация сайтов, веб-разработка, SEO и SMO продвижение, фриланс, партнерки, полезные сервисы вебмастерам, блоггинг.

Главная » Заработок в интернете » Партнерки » AdMaven – система для заробітку і закупівлі Popunder і Push трафіку

AdMaven – система для заробітку і закупівлі Popunder і Push трафіку

Якісний тематичний трафік є найбільш важливим аспектом для ефективної роботи в інтернеті, причому як для вебмастерів, що монетизують свої сайти, так і для користувачів, які цей трафік скуповують. Серед популярних зараз варіантів покупки/монетизації веб-трафіку можна назвати контекстну рекламу, розміщення лінків, партнерки та push/popup повідомлення. З останнім напрямком вам допоможе сервіс AdMaven про який сьогодні і піде мова.

AdMaven

В даній статті я розгляну основні нюанси по заробітку та закупці цільового трафіку в даній системі. Незалежно від того до якої з цих двох категорій користувачів ви належите, AdMaven пропонує вам для роботи наступні 4 рекламні формати:

AdMaven

Тут є:

  • Пуш повідомлення (Push Notification) — пропонують користувачу підписатись на спеціальні сповіщення, що будуть відображатись на робочому столі або мобільному.
  • Попапи (Pop-up) – оголошення, які відкриваються на весь екран в новому вікні браузера (зазвичай це один з найбільш ефективних методів монетизації).
  • In-page Push – невеличкі графічні банери на сторінках сайтів, які показуються на веб-сторінці та мають можливість/кнопку для їх закриття (х).
  • Interstitial – ще один варіант повноекранної реклами, яка виводиться перед або після переходу користувача до бажаного контенту.

Переваги AdMaven для рекламодавців і запуск рекламної кампанії

В інтернеті можна зустріти досить позитивні відгуки стосовно якості трафіку в системі по таким напрямкам як: знайомства, казино, купони, нутра, встановлення ПО, ставки та інші. По суті, це одні з найбільш затребуваних напрямків покупки трафіку. Також серед переваг даної системи можна виділити:

  • Легке і швидке налаштування рекламної кампанії + наявність всіх необхідних параметрів для таргетинку: гео, девайси, браузери і навіть мобільні оператори зв’язку.
  • Можливість працювати з дуже і дуже великими об’ємами трафіку – AdMaven щоденно генерує до 2х мільярдів показів реклами.
  • Технічні можливості для покращення ваших показників ROI незалежно від типу вибраної реклами: CPA або CPM чи Сюди ж можна віднести вбудованих захист від фроду (обману рекламодавців) та оптимізація рекламних кампаній.
  • Максимально прозора робота, коли всі дані по рекламі та результатах ви можете бачити в своєму персональному кабінеті.
  • Наявність персонального менеджера, що допоможе вам з будь-яким питанням.
  • Багато варіантів оплати: Payoneer, кредитка, Paypal, банківський переказ та ін.

Алгоритм роботи стандартний:

  1. Ви реєструєтесь в системі і створюєте рекламну кампанію.
  2. Потім відповідні рекламні оголошення з’являться на сайтах паблішерів.
  3. Після кліків по рекламі ви почнете отримувати відповідний трафік.

AdMaven алгоритм роботи

Під час реєстрації якихось незвичайних полів немає: ім’я, пошта, пароль, країна, контакти для швидкого зв’язку. Важливо! Дуже раджу перед початком роботи відвідати спеціальний розділ «Advertisers Help Center» на сайті — лінк на нього знаходиться в футері веб-сторінки. Там зібрана вся необхідна інфа по роботі з системою в якості рекламодавця.

AdMaven

Наприклад, тут є:

  • поради як оптимізувати вашу push-рекламу;
  • інформація про те як аналізувати ефективність (CTR) кампанії;
  • причини чому рекламна кампанія не може бути запущена або збирає мало трафіку або скільки потрібно чекати для її апруву;
  • роз’яснення де і як дивитись статистику;
  • загальні поради по роботі з push оголошеннями, як встановлювати ГЕО та мінімальні/максимальні ставки.

Коротше кажучи, незалежно від того наскільки великий або малий у вас досвід в закупці онлайн реклами, я би однозначно радив вам переглянути цей розділ сайту… І потім одразу можна переходити до створення своєї першої рекламної кампанії в AdMaven (відповідна інструкція, до речі, також є в Help Center).

Отже, як тільки ви потрапите в адмінку, вам потрібно буде знайти пункт меню «Campaigns», а в ньому вибрати варіант «Create a Campaign».

AdMaven створення кампанії

Тут є декілька важливих нюансів:

  • можете задавати загальний/щоденний бюджети на рекламу;
  • рекомендується вибирати до 1-3 юзерів на один IP;
  • якщо у вас рекламна кампанія «для дорослих» слід вказувати це;
  • обов’язково зазначайте налаштування таргетингу для трафіку – це може бути ГЕО, операційні системи, браузери, оператори зв’язку, час відображення.

На останньому кроці створення кампанії вам потрібно буде обрати її тип (Pop-up, Push) і ввести всі необхідні параметри:

AdMaven налаштування

В полях заголовку, опису та URL оголошень є спеціальні макроси: {city}, {country_name}, {keyword}, {month}. Їх також можна застосовувати для оптимізації своєї рекламної кампанії.

До речі, якщо ви новачок в питанні закупки трафіка, то крім згадуваного вище Help Center, було б непогано почитати деякі інші тематичні статті та інструкції по цьому питанню, щоб більш ефективно розпоряджатись своїм бюджетом.

Заробіток на сайтах та блогах за допомогою AdMaven

Щоб отримати максимум доходу з сайтів їх власники, як правило, використовують декілька варіантів монетизації. Зараз одними з найпопулярніших є push і popup оголошення. А для них, звісно, важливим аспектом є якість та об’єм трафіку, які будуть безпосередньо впливати на розмір вашого доходу. Про все інше подбає AdMaven.

Як на мене, дана система має 3 ключові переваги:

  • По-перше, AdMaven дозволяє монетизувати велику кількість «рекламних напрямків»: тут є рішення для різних пристроїв (смартфони/ПК), реклама від клієнтів під різне ГЕО, є можливість працювати с сайтами або соціальними мережами, декілька форматів рекламних оголошень тощо.
  • По-друге, розробники системи обіцяють високі показники eCPM та доходу за рахунок власних методів оптимізації реклами. Думаю, сюди ж можна віднести наявний у них механізм обходу AdBlock та інструмент скорочення посилань Link Shortner.
  • Ну, і, по-третє, — це легка робота з сервісом, починаючи з інтеграції його на сайт, простим та прозорим кабінетом користувача та закінчуючи наявністю менеджерів з тех.підтримки, готових допомогти, якщо у вас виникають якісь питання.

Є тут, звісно і інші «класичні плюшки» по типу детальної статистики, декількох варіантів виплат, тематичного блогу на сайті та власного WordPress плагіну. Але 3 пункти, що озвучені вище, на мою думку, є основними плюсами і виділяють систему серед конкурентів.

AdMaven

Робота з системою AdMaven

Механізм заробітку тут цілком класичний: реєструємость в системі -> додаємо на сайт відповідний рекламний код -> отримуємо дохід. Давайте розглянемо певні особливості та нюанси, які можуть виникнути в роботі.

Отже, починаємо з реєстрації  і заповнюємо відповідну форму на сайті в розділі «Publishers». Всі поля форми стандартні, окрім декількох останніх:

AdMaven реєстрація

Тут вказуєте бажаний месенджер для спілкування та вибираєте тип трафіку, який хочете монетизувати:

  • Розміщення реклами на своїх сайтах.
  • Монетизація трафіку з Youtube, Facebook та інших соціальних мереж.
  • Або якщо ви є власником рекламної мережі чи партнерки.

Після відправки даних вам потрібно буде підтвердити свою пошту, куди потім прийде лист з повідомленням про успішну реєстрацію. До речі, в цьому листі буде посилання на Help-центр з купою корисної інформації по роботі з системою.

AdMaven

Коли ви будете заходити перший раз в свій кабінет користувача, то побачите спливаюче вікно, де вас попросять вказати з яким саме трафіком ви хочете працювати:

  • Монетизація власного сайта.
  • Заробіток через «платний доступ» до контенту.
  • Push-повідомлення.

AdMaven

Загалом в персональному кабінеті у вас будуть такі опції як:

  • Панель управління (Dashboard).
  • Статистика.
  • Сайти та рекламні блоки.
  • Деталі та історія виплат.
  • Рефералка – так, ви зможете приводити в систему інших вебмастерів та отримувати додатковий дохід з рефералів.
  • Також є посилання на FAQ та чат з тех.підтримкою. Взагалі, якщо під час роботи у вас виникли якісь питання, обов’язково звертайтесь до менеджерів, щоб вони вам допомогли.

До речі, вставляти код на свій сайт ви можете як через адмінку, так і за допомогою спеціального Вордпресс плагіну — The Official Ad-Maven Plugin for WordPress (звісно, якщо у вас сайт на WP).

AdMaven

Після активації модуля вам просто потрібно буде вказати свій Tag ID в системі.

З цікавого можу додати наявність багатьох сервісів для виплат: Paypal, Payoneer, Bitcoin, Paxum, Wire Transfer та ін. причому в першому випадку мінімалка від $5. Також на сайті AdMaven є інформативний блог, де була цікава стаття про вибір різних плагінів для монетизації WordPress сайтів. Там же є публікації про заробіток за допомогою AI інструментів та використання ChatGPT в партнерському маркетингу.

В цілому AdMaven може стати непоганим додатковим варіантом монетизації ваших сайтів. Найкращі фішки системи – це багато різних рекламних форматів, оптимізація показів реклами для максимального доходу/eCPM та простота роботи. Також сервіс може ефективно використовуватись для закупки якісного трафіку під свої веб-проекти.

19.11.23

Категории: Партнерки.

Теги: , , , ,

Добавить комментарий

Ваш e-mail не публикуется. Обязательные поля помечены *
Если вы комментируете впервые, то текст будет отправлен на модерацию.