Онлайн заработок, создание и монетизация сайтов, веб-разработка, SEO и SMO продвижение, фриланс, партнерки, полезные сервисы вебмастерам, блоггинг.

Wordpress шаблоны

Як проходить процес отримання ІПН в Україні

Отримання ІПН в УкраїніДвома головними документами громадянина України є паспорт та ідентифікаційний код, скорочено -ІПН, який почали видавати з 1994 року, після набуття чинності Закону України «Про Державний реєстр фізичних осіб-платників податків i інших обов’язкових платежів».

Одержують ІПН усі громадяни України, яким виповнилося шістнадцять років, і вони вже мають паспорт громадянина України. Але заразом із усіма громадянами України зобов’язані отримувати ідентифікаційний код і іноземці, які бажають здійснювати фінансові операції,влаштовуються на роботу на території Україні , або набувають громадянства нашої держави.

Процес отримання ІПН

За допомогою ІПН, держава склала єдиний реєстр і змогла упорядкувать всіх громадян-платників податку,а також ведеться облік усіх сплат. Основою самого документа є код, який складається із десяти цифр і містить у собі майже всю інформацію про власника. Для отримання десятизначного коду потрібно звернутися до податкової адміністрації за місцем проживання. Заява, встановленого зразку, заповнюється власноруч,її можливо відшукати в інтернеті, або вам її видадуть при початку оформлення паперів. До заяви також додається копія та оригінал паспорта.

Для іноземних громадян, котрі отримують ідентифікаційний код через посередника, ще потрібна довіреність на представництво. І тут треба знати, що довіреність повинна бути оформлена в Україні, у разі її оформлення за кордоном,довіреність потребує легалізації. Процедура отримання ідентифікаційного коду взагалі не є чимось важким, але ж, потрібні час, бажання і трошки терпіння, тому що черги, та під час бюрократичний підхід у держстуктурах, навіть у наші часи, виснажують морально та фізично. Тому якщо ви займаєтесь оформленням документу самостійно, витримка вам стане у пригоді.

Кто допоможе отримати ІПН

Зразок іпн УкраїниАле і у наших громадян є можливість скористатися послугами посередника і зберегти свій час. Посередництво це перш за все — кваліфікована допомога в отриманні безкоштовних консультацій, оформлення документів без вашої присутності, та отримання готового документу без черг та бюрократичних зволікань. Отриманий ІПН документ може бути доставлений вам в будь яку точку України, або навіть іншу державу, поштовою службою.

Ідентифікаційний код відповідає за все фінансове життя людини. Навіть релігійне віросповідання людини не звільняє від обов’язкового отримання цього документа. Без ІПН не можливе :

  • відкриття рахунку у жодному банку країни;
  • оформлення пільг і субсидій;
  • звернення до державних установ і приватних організацій;
  • реєстрація шлюбу;
  • будь які нотаріальні дії.

06.03.17

Категории: .

Теги: