Онлайн заработок, создание и монетизация сайтов, веб-разработка, SEO и SMO продвижение, фриланс, партнерки, полезные сервисы вебмастерам, блоггинг.

Створення сайту та SEO від компанії 9 Dots Studio Lviv

веб-розробкаЯ думаю, немає сенсу зайвий раз розказувати про те, що розробку корпоративного сайту для своєї компанії чи магазину краще довірити професіоналам, а не займатись цим самотужки. Це зекономить вам купу нервів, часу та грошей.

Причому було б непогано замовляти послугу розробки та seo в одній і тій самій студії, щоб спеціалісти одразу враховували всі важливі нюанси ще на етапі проектування веб-проекту. Звісно для цього вибрана вами компанія має спеціалізуватися в обох цих напрямках, як, наприклад, 9 Dots Studio, про яку сьогодні і поговоримо.

Основні етапи та задачі при створенні сайту та seo

Стандартні послуги веб-розробки включають в себе створення дизайну майбутнього сайту та реалізацію потрібного функціоналу. Теоретично, ви могли б найняти фрілансера, який встановить найпопулярнішу систему WordPress та зможе додати туди стандартний шаблон та декілька важливих модулів.

…Але сьогодні розробка серйозного веб-проекту є більше складною і комплексною задачею. У 9 Dots Studio вона складається з таких етапів:

  1. Робота починається з аналізу ніші та конкурентів. Це важливо і для SEO, і для впровадження відповідних функцій на сайті.
  2. Далі розробляється прототип проекту, на основі якого створюється дизайн. У кожного з різних типів сайтів (лендінг, інтернет-магазин, портал або корпоративний сайт) є свої важливі нюанси.
  3. Далі йде технічна частина – верстка, бекенд та фронтент. Плюс на цьому ж етапі налаштовуються різні деталі по SEO-оптимізації.
  4. Потім відбувається базове наповнення контентом і паралельно тестування.

9 Dots Studio

Основна перевага замовлення сайту в веб-студії в тому, що її спеціалісти супроводжують клієнта від початку роботи і після її завершення (тут є постпроектна технічна підтримка). Друга перевага — це комплексний підхід, про який ми казали вище. Наприклад, в даній компанії розробка сайтів включає в себе базову SEO-оптимізацію + приділяється увага важливому сьогодні питанню швидкості роботи сайту.

На сайті компанії можете побачити приклади виконаних робіт.

проекти 9 Dots Studio

SEO послуги

Також клієнти можуть замовляти окремо тільки проведення SEO оптимізації, якщо сам сайт у них вже є. Алгоритм дій тут різний в залежності від ваших цілей та поточної ситуації/позицій. В 9 Dots Studio вам можуть запропонувати такі послуги як:

  • Аудит: технічний, ніші в цілому та конкурентів. Це важливо зробити для вироблення подальшої стратегії просування.
  • Підбір та аналіз ключових слів (створення так званого семантичного ядра).
  • Оптимізація контенту та внутрішня оптимізація сайту – сюди входить як виправлення наявних помилок, виявлених на етапі аудиту, так і покращення контенту, задання плавильних мета-тегів сторінкам та ін.
  • Зовнішня оптимізація включає в себе закупку зовнішніх лінків на інших сайтах.
  • Аналіз та покращення результатів. Потрібно постійно збирати дані стосовно зміни показників сайту: позицій, трафіку, кліків та ін. щоб впроваджувати зміни в стратегію просування.

Не варто забувати про покращення користувацького досвіду при роботі з сайтом. Цей пункт можна додати у внутрішню оптимізацію. В найбільш простому випадку він може полягати в звичайному виправленні помилок та пришвидшенні сайту, але якщо потрібно буде вносити зміни в саму концепцію та інтерфейс веб-проекту, то це, звісно, набагато складніше.

Також в компанії 9 Dots Studio Lviv є досить цікава послуга просування профілів в картах Google Maps там Google My Business, що в наш час є вельми актуальними задачами. До речі дуже сподобалася сторінка з описом SEO-послуг.

SEO послуги

На ній є безліч корисної інформації для клієнтів, починаючи с демонстрації кейсів та досягнень спеціалістів студії і завершуючи теоретичними рекомендаціями як виводити сайт в топ Гугла. В кінці сторінки побачите таблицю порівняння двох базових пакетів для просування (Lite та Full) і зможете обрати підходящий саме для вас.

22.07.23

Категории: Интернет SEO новости.

Теги:

Добавить комментарий

Ваш e-mail не публикуется. Обязательные поля помечены *
Если вы комментируете впервые, то текст будет отправлен на модерацию.