Онлайн заработок, создание и монетизация сайтов, веб-разработка, SEO и SMO продвижение, фриланс, партнерки, полезные сервисы вебмастерам, блоггинг.

Wordpress шаблоны

Соціальна мережа для юристів та тих, хто потребує їхньої допомоги

Якщо ви вже звикли, як і більшість українців, до придбання товарів чи послуг через інтернет, то вас безумовно зацікавить створений спеціально для громадян нашої країни інформаційно-аналітичний веб-ресурс Протокол. Саме на його сторінках легко відшукаються відповіді на всі ті питання, які щоденно турбують населення, та мало в кого знаходиться час сидіти в офісах спеціалістів задля їх вирішення. Саме на сайті цієї міні-соціальної мережі швидко буде обраний той юрист, хто, достеменно з’ясувавши клієнтську проблему, допоможе улагодити конфлікт, який виник у людини, виступить на його боці у суді чи допоможе з підготовкою документів для реєстрації підприємства.

Соціальна мережа для юристів

Юристи онлайн: швидко, компетентно, недорого

Про те, як коректно зареєструватися у якості клієнта чи юриста-виконавця на сайті http://protokol.com.ua/, розповість відео, яке розміщене на сторінці ресурсу. Дані про виконавця послуг мають бути занесені максимально повно, тому що від цього залежить якість роботи пошукової системи сайту.

Наприклад, якщо користувач веб-ресурсу вирішив знайти юриста для виконання робіт, то він має змогу зробити їх сортування (на сьогодні у каталозі налічується більше, ніж півтисячі теоретиків та практиків з юриспруденції) за такими критеріями:

  • місцезнаходженням клієнта чи виконавця (область, місто),
  • назвою послуги, яку бажає замовити особа, або темою, яка стосується його ситуації,
  • розміром винагороди, яку готовий сплатити наймач у разі підписання з обраним юристом протоколу замовлення.

З кожним кроком кількість виконавців буде зменшуватися, поки не залишиться невеликий список осіб, які потенційно підходять для потрібної роботи. Далі след звернути увагу на рейтинг фахівців (складається на базі відгуків тих, хто раніше вже звертався до цього спеціаліста на Протокол юридичний портал), ознайомитися із самими відгуками та прочитати інформацію, яку залишив про себе юрист, а саме:

  • і’мя (він може працювати на сайті «Protokol» від себе особисто чи від імені компанії),
  • рівень освіти,
  • досвід та спеціалізацію, в якій він компетентний,
  • контакти (скайп, телефони, адресу знахождення, мапу та інше),
  • суму, яку він бажає отримувати за виконання робіт,
  • іншу важливу інформацію, яка допоможе системі пошуку відібрати для нього потенційних клієнтів із відповідними запитами.

Після переписки клієнт може обрати собі виконавця та сплатити йому – після отримання результату – грошові кошти, залишивши відгук на сторінці юриста.

24.06.16

Категории: .

Теги: