Онлайн заработок, создание и монетизация сайтов, веб-разработка, SEO и SMO продвижение, фриланс, партнерки, полезные сервисы вебмастерам, блоггинг.

Wordpress шаблоны
Wordpress шаблоны

Ноутбуки бу: якість доступна кожному

Ноутбуки буКомп’ютерна техніка стала невід’ємною частиною нашого життя. Вона незамінна на роботі, при виконанні повсякденних операцій, у сфері розваг. Нова техніка не завжди є по кишені. Вихід із ситуації – купити ноутбуки б/у. Підтримана техніка високої якості може відрізнятися безвідмовністю роботи і виконувати весь необхідний набір опцій. Ноутбук має важливу перевагу перед стаціонарним ПК-Це можливість функціонувати автономно.

Ноутбук бу – ключові фактори вибору

При покупці потриманої моделі в інтернет-магазині https://pc.com.ua/laptops необхідно враховувати відразу кілька критеріїв. Перше, на що необхідно звернути увагу, це якість материнської плати. Якщо техніка часто перегрівалася, то якість цієї деталі може виявитися низькою,але її можна замінити в будь-якому сервісному центрі . Така проблема з’являється через дефект в вентиляторі. Тому наступний крок – перевірка роботи системи охолодження. Бу ноутбуки схили до перегріву. Вартість ремонту подібної проблеми може виявитися досить великою.

Далі, необхідно перевірити якість роботи оптичного приводу. Деякі моделі не мають такий привід. Тому, якщо вас це влаштовує, то можете вибрати і таку модель.

Приступаємо до огляду дисплея. Він повинен показувати чітке зображення. Биті пікселі — негативний момент, який може призвести до погіршення передач зображення. На жаль, такі пікселі усунути проблематично. А якщо ремонт і буде можливий, то він буде досить дорогим. Темні монітори, з смугами виявляться незручними в процесі експлуатації.

Не менш важливо стан акумулятора. Стара батарея позбавить вас автономності роботи. Вам доведеться постійно підключати комп’ютер до мережі. Якщо вас це влаштовує, то можете зробити покупку у цьому інтернет-магазині.

Також необхідно уважно оцінити стан кнопок і наклейок. Вибирайте техніку зі зручною клавіатурою. Інакше згодом ви будете відчувати мас незручностей і захочете замінити модель на аналогічну.

Уважно огляньте в якому стані знаходиться корпус. Невеликі подряпини і потертості цілком нормальні для підтриманої моделі, а ось відколи, тріщини або вм’ятини повинні викликати побоювання. Швидше за все, пристрій ронялось. Це може говорить про нецілісність і внутрішніх складових. Не забудьте підібрати до пристрою різні аксесуари – мишку, килимок, флешки. Вони є невід’ємною частиною роботи.

21.11.18

Категории: .

Теги: